Nästkommande tävling:

  • Tävlingssäsong 2009: Premiär 18/4 i Varberg.

söndag 7 september 2008

Officiell tävling Söderåsens BK, Ljungbyhed 7/9 08


Hej igen!
Idag började morgonen tidigt, kl. 04.30 ringde alarmklockan och kl. 05.30 kom Lisa (en go agilityvän) och hämtade upp mig hemma. Destinationen idag var Ljungbyhed. Lång resa kan man tycka, men det gick faktiskt riktigt fort ner på grund av den smidiga vägen ner till Skåne. Detta tills vi upptäckte att vi på ditvägen faktiskt kört förbi brukshundsklubben där man till och med kunde se agilityhindren ifrån på landsvägen hehe, jaja man kan inte klaffa med allt! Men vi kom fram till tävlingsplatsen i hyfsad tid!

Tävlingen låg på en vacker liten plats och vi tyckte att det var ett mycket bra och mysigt litet arrangemang. Det flöt på mycket bra tidsmässigt, det var bra nivå på ekipagen. Vi kunde faktiskt packa ihop och åka tillbaka redan kl. 14 (och det händer ju typ aldrig annars). Bra gjort Söderåsens BK!

Hur det gick?....

Resultat:
Jenny:
Agility klass:
8e plats/28 (10 fel. Tid 45,93/50 sek).

Hopp klass:
2a plats/20 (0 fel. Tid 33,01/39 sek) + vår andra PINNE! :) Jiipiee!

Lisa
Agility:
DQ/33 (men Lisa startade utom tävlan eftersom hon kvalificerat sig till klass 2 i agility klassen för 2 veckor sedan. De gick felfria igenom banan och med en bra tid, som faktiskt hade gett dem 1 pinne om deras start hade räknats. Bra gjort Lisa & Thelma!

Hopp:
7e plats/23 (0 fel. Tid 38,19/39 sek). Ett mycket väl genomfört lopp, men tyvärr med för snabbt motstånd för pris denna gången.


Så både jag och Lisa är supernöjda med dagen och är såå stolta över våra små pärlor!

Stor kram,
Jenny & Rocky

2 kommentarer:

Camilla sa...

Grattis! Vi är så stolta över er:)
Kram från Camilla & Lipton

Unknown sa...

Oj! 04:30 är jättetidigt. Vad duktiga (och morgonpigga) ni är, du och Syllan!