Nästkommande tävling:

  • Tävlingssäsong 2009: Premiär 18/4 i Varberg.

söndag 28 september 2008

Officiell tävling i Nybro 27/9


Hej!
Då var vi hemma igen efter tävlingen i Nybro i Småland.
Denna gången bestämde jag och Lisa oss för att övernatta i Nybro, eftersom bilresan dit tar 4 timmar. Så i fredags efter jobbet begav vi oss. Med två tjötande tjejer i framsätet och två sovande hundar i baksätet, kändes det som resan gick fort och vi kom fram till vår lilla campingstuga sent på kvällen. Det var ett jätte gulligt litet ställe, men med typ världens minsta stuga. Men vad gjorde det! Medans hundarna hoppade runt och lekte och gosade i sängarna, drack vi champange för att fira min och Rockys vinst förra helgen (självklart är det vinnaren som bjuder, sådana är reglerna)! Natten blev sen, men på morgonen klev vi upp tidigt med nya friska krafter.

För mig och Rocky skulle det bli en svår dag, med vår debut i hoppklass 2 samt agilityklassen med gungan som Rocky tycker är så hemsk.
Vi började med agilityklassen. En fin och härlig runda tills det tredje sista hindret "gungan" kom och då var det kört, Rocky ville inte upp på den idag.
Sen var det dags för den nervösa debuten i hoppklass 2, inga lätta banor här inte. Vid fjärde hindret blev vinkeln för tajt och jag drev in Rocky mot fel hinder, disk! Vi fullföljde banen ändå, där vi gjorde ett bra lopp.
I dagens tredje start, öppen hoppklass var det ingen lek. Banan var helt galet lurig och det var mest klass 2 och 3 ekipage som ställde upp (och så vi... haha). Lite taskigt att bygga en typ klass 3 bana i en öppen klass, men men. Jag tänkte att vi har ju inget att förlora, så vi körde på. Vägen igenom banan var vinglig, men vi kom ihåg alla hinder och tog oss igenom med 20 fel. Tuffa domslut kan man tycka, men vi var jätte nöjda att vi gått igenom. Vi slutade på en 15e plats, inte illa ändå med den konkurrensen. Skönt att avsluta med detta efter den tuffa dagen.

Dagens resultat:

Jenny & Rocky:
Agility 1: DQ
Hopp 2: DQ
Öppen hopp: 15e plats

Lisa & Thelma:
Hopp 1: 4e plats
Agility 2: 6e plats

Vi hörs nästa helg. Då är det tävling i Kristianstad på lördag och i Jönköping på söndag. Säsongens sista tävlingar som det ser ut nu!

Pussar och Kramar
Jenny & Rocky

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ni är absolut bäst, ett sådant engagemang, tävlingsinstinkt och fantastiskt team,så kommer Ni att nå hur långt som helst.Go for it!
kram "mormor och Bosse"

Rocky och Jenny sa...

STORT tack team Nösund, att ni alltid håller på oss! Vi riktigt känner hur ni håller tummarna för oss varje gång.

Många kramar
Jenny & Rocky

Anonym sa...

Hallo där tävlingsteam Rocky!

Good luck inför helgen, skall bli spännande att ta del av Era resultat. Glöm aldrig att Ni är bäst!!! Håller alla tummar för Er!
Kramar i massor och lite köttbullar till Rocky från
Team Nösund

Rocky och Jenny sa...

TACK, Team Nösund! Vi ska köra järnet denna helgen. Speciellt med lite extra köttbullar hälsar Rocky. :)

Puss
Jenny & Rocky